onsdag den 9. januar 2013

Ingen Fiberfest - men et strikkeforum 
Der bliver ingen Fiberfest i Ry i dette år. Birthe har lukket Garngalleriet, og jeg har også "andre boller på suppen", så det bliver ikke til noget. Tanken er ikke død, så måske opstår festivalen et andet sted på et andet tidspunkt.

Men jeg er stadig optaget af ideen at strikkere og andet godtfolk kan mødes og udveksle ideer og få inspiration fra hinanden.
Billedet er lånt herfra
Derfor starter vi et strikkeforum i mit lokalområde. Et strikkeforum hvor begyndere og erfarne, unge som ældre kan mødes. Mere kan læses her. Første gang er den 22. januar kl. 19, og tanken er at det skal foregå hver 14. dag.
Så må vi se hvad det kan udvikle sig til.
Det bliver spændende at se, hvor mange der møder op.....?

3 kommentarer:

 1. Det vil jeg glæde mig rigtig meget til, desværre forhindrer en brækket fod mig i at møde op de første par gange, men så ses vi derefter :-)

  SvarSlet
 2. Det er da en rigtig hyggelig og god ide - desværre bor jeg jo ikke lige i nærheden :-)

  Hvor er Konfetti dog en fin trøje, men jeg holder mig tilbage med at købe flere opskrifter indtil jeg er helt færdig med min akupunkturuddannelse - jeg skal jo også lige ha strikket dit fine sjal med prikker, men tiden er igen alt for knap her. Så jeg glæder mig rigtig meget til vi ses i marts - det bliver nemlig det næste pusterum :-)

  SvarSlet
 3. Det høres ut som en variant av strikkecafé, som absolutt hørtes ut som et hyggelig initiativ. Jeg har dessverre sjelden anledning til å bli med på slike begivenheter, men tenker at det blir min tur også en dag. :)

  SvarSlet