søndag den 11. august 2013

Hverdag igen

Så er vi på vej mod hverdagen igen, og mine arbejdsuger i sommerferien i Tind Textil & Kunst er slut. Jeg har været der sammenlagt 4 uger, med 2 ugers ferie imellem, og det har været længe at være væk hjemmefra, men også hyggelige arbejdsdage med mange kunder og mange gode møder med bekendte og venner, herunder også blogvenner. 
I morgen skal jeg på garnmesse i Vejle, hvor Dorthe og jeg skal købe ind til Tind. Det bliver spændende at se, hvilke nyheder firmaerne kan diske op med.
Næste arrangement er strikkecampen d. 22. - 26. august på Gammelbro Camping ved Haderslev,
og de gør rigtig meget ud af det. Jeg skal have min søster med, og vi skal bo i campingvogn. Programmet kan ses her. Jeg håber, det bliver lige så hyggeligt som Samsø.
PÅ strikkefronten er jeg ved den store kant rundt om sjalet med de estiske stjerner, så den kommer snart både som kit og som opskrift. Der bliver også strikket lidt vævestrik i ny og næ.

4 kommentarer:

 1. Hej Bodil
  Det var hyggeligt lige at møde dig i Tind mohair. Og ærgerligt du ikke havde dit nye sjal med, så jeg lige kunne se hvordan det var inden du klippede det op. Men du vidste jo ikke jeg lige kiggede forbi.
  Men jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Måske kunne du lægge et par billeder ind om hvordan du strikker kanten?
  Glæder mig til at kunne købe mønsteret, for det er så fint.
  Hilsen Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte
   Jeg har lavet en ny side, her kan du se bort og hjørner.

   Slet
  2. Hej Bodil
   Du er da bare super god og hurtig med lige at lave en ny side.
   Den kigger jeg lige på.

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at se det færdigt dit sjal, kanten er nogle lange omgange, men egentlig også hyggeligt da man jo så snart er færdig med sit sjal :))

  SvarSlet