mandag den 3. februar 2014

Hacket - advarsel

Min mail er er hacket og udsender mærkelig mails. Jeg har kontaktet politiet, men de kan ikke gøre noget ved det. Der er mange af den slags, siger de. Men ingen skal sende mig penge, jeg er i DK og mine bankkonti er heldigvis ikke rørt.
Jeg kan kontaktes på bodil.munch1@skolekom.dk

13 kommentarer:

 1. Jeg kom ind for at advare dig - jeg har netop modtaget en...
  Øv, Bodil - så er vi jo nok mange i risikogruppen for lignende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke en virus som smitter, så jeg tror ikke, at I modtagere får problemer, men undlad selvfølgelig at svare. Blot slet den mail. Når jeg går ind i min mailbox er det hele på persisk - og dansk er deaktiveret. Jeg har selvfølgelig fået et ny kode, men jeg får også en ny mail og denne gang ikke i gmail.

   Slet
 2. Det samme her, altså som AC. Heldigvis kunne man se at det var en autooversættelse af en engelsk mail. Jeg kunne heller ikke tro at du ville bede mig (og mange ande) om at sende 1300£ eller hvad det var! Karen.

  SvarSlet
 3. Også her,ville lægge en kommentar på din blog, men du har så opdaget det,heldigvis er det en meget gennemskuelig mail,men selvfølgelig vildt træls

  SvarSlet
 4. jeg har så også modtaget en mail hvor "du" beder om at få låne penge af mig da du er på rejse i England og nogen har stjulet din taske med det hele. ville da gerne hjælpe, men syntes nu alligevel det var lidt mærkeligt. håber det ordner sig hurtigt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Jeg er også lige blevet anmodet om at låne dig 1350 £. God tur hjem fra Leeds ;-).

  SvarSlet
 6. Tænkte nok der var noget galt med den mail. Håber du får hjælp og styr på det igen

  SvarSlet
 7. Jeg har også modtaget en mail om at sende penge til dig.
  Håber du får hjælp.

  SvarSlet
 8. Jeg har også fået en. Øv! Men godt at du ikke var havnet i England!

  SvarSlet
 9. Jeg var straks helt sikker på, at denne mail ikke var noget du havde sendt, den er så langt fra din "stil" at det var åbenlyst falsk. Er det bedre med en mail der ikke er gmail ? . Spørger fordi jeg da er bekymret for den slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det siger folk, som har forstand på det, men hackere er jo efterhånden så dygtige så de kan bryde ind i hvad som helst.

   Slet
 10. Også modtager,bare træls for dig

  SvarSlet
 11. Har lige modtaget en fra min datter, hendes mail var også ramt... det var en underlig side om vægttab!!!
  Googlede efter råd, hvis nu... Skift kodeord, scan computeren og ellers genindstaller windows... Men så tror jeg jeg indleverer min på "PC-klinikken"!

  SvarSlet