tirsdag den 28. januar 2014

Masser af babystrikJeg er virkelig gået i "babystrikke-mode". Jeg strikker i Yakugarnet fra Strikkebogen.Dk, og det synes jeg er et fortræffeligt garn. Se lige en dejlig bunke, jeg har efterhånden. Et par af modellerne er strikket efter andres opskrifter, men de fleste har jeg selv lavet.
Vesten her er strikket mine to yndlingsmønstre, snoninger og perlestrik, og der er ingen montering, den er strikket rundt og strikket sammen hen over skuldrene. Opskrift findes på Ravelry.

Denne model er vist før, men nu er der kommet mønster til. Garnet er rester i Isager - highland og tvinni - men supersoft i forskellig udgave kan bruges. Den er strikket i str. 1 år
og her i str. 2 år.

Endnu en gang snoninger men med en fremhævet maske. Den er strikket nedefra, og indtagninger sker mellem snoningerne og i selve snoningerne.

Jeg har en kæmpestort problem med at lægge billeder ind. De vender, som de har lyst til, og jeg må vende filen i mit billedprogram enten på siden eller på hovedet, så billedet måske kommer op at stå her på bloggen, men med dette billede vil det simpelthen ikke lykkes (det lykkedes så med nogle krumspring) Mon andre kender til dette problem?
Men vesten er nok en variation over et tema, vi alle kender. Jeg har fundet et sjovt mønster, hvor man trækker en maske over et par andre masker.

Så er vi ovre i lidt mønsterstrik i en spencermodel. Den er strikket rundt og opslaget strikket med, så det ser meget professionelt ud fra vrangsiden.
Alle opskrifter kan købes på Ravelry.13 kommentarer:

 1. Sikke mange fine ting du har fået lavet. Jeg er vild med dem alle.
  Bruger du Windows Live writer, når du laver indlæg?
  Det er et lille program, som du downloader til din pc. Så bliver det meget nemmere at styrer tekst og billeder

  SvarSlet
 2. Sikke skønne sager ;)
  Der er nogen der er heldige.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte ting du fået lavet. Den ene flottere end den anden. Dejligt med sådan en lille størrelse man kan strikke til og det bliver sikkert modtaget med glæde.

  SvarSlet
 4. Sikke fine ting du har fået lavet. Der er helt sikkert nogen som bliver glade.

  SvarSlet
 5. Kære Bodil, et forsinket godt nytår til dig.

  Sikke en masse skønne barnestrikketing. Jeg kan godt savne at have små størrelse at strikke til. Færdighedsgraden stiger væsentligt i de små størrelser :-)

  SvarSlet
 6. Det er nogle rigtig fine ting :)

  SvarSlet
 7. Riktig fine barneklær du har laget, ha en fin strikkeuke, hilsen Beth

  SvarSlet
 8. Hej Bodil....hvor er de alle yndige og fine. Tror jeg må på Ravelry efter opskrifter og så i restekassen :-). Mange strikkehilsener fra Hanne

  SvarSlet
 9. Hold fast sikke nogle skønheder...

  Jeg ønsker mig hver og en til mine unger :0)

  SvarSlet
 10. Flott strik. Vil du oplyse, hvor mønstret på den grå undertrøje kan findes.
  Venlig hilsen
  Kirsten Kokholm

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal ind på Ravelry her http://www.ravelry.com/patterns/library/babyvest-med-effektrib

   Slet
 11. Flotte ting du har strikket! Findes den lille tunika i kubemønster i en størrelse 8 år?
  Venlig hilsen Anne

  SvarSlet