torsdag den 9. januar 2014

Gjern Strikkeforum - hvordan går det?


Jeg bliver ofte spurgt, hvordan går det med det strikkeforum, du startede op for et år siden?
Svaret er heldigvis, at det lever i bedste velgående. 20 - 25 interesserede kvinder mødes hver 14. dag og holdopstillingen er ofte forskellig, der er omkring 35 på mailinglisten.
 Billedet viser juleafslutningen, som blev afholdt på Blichermuseet i Thorning. 

Først så vi udstillingen og fik en rundvisning af museumsinspektør Karen Margrethe Boe, som fortalte om udstillingen,og  hvordan alle disse genstande overhovedet var blevet gemt til eftertiden. Du kan nå at se den endnu.
Vi får gode strikketips, inspirerer hinanden, lærer som regel en ny teknik eller et mønster, og i den kommende tid sætter vi også andre aktiviteter end strik på dagsordenen.
Du kan finde det hele lige her
Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme, der er stor interesse, og hvem vil ikke gerne samles om en fælles interesse?
FiberFest 2014
Jeg kan lige tilføje, at tilmeldingerne til Fiberfesten kommer i en lind strøm, og vi kan melde udsolgt på 2 workshops og næsten udsolgt på to andre.
Så vent ikke for længe med din tilmelding.

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til Ry - det bliver super godt.
  Og strikkeforum lyder som en fantastisk god idé-

  SvarSlet
 2. Så absolutt. Det å samle flere som deler samme interesse er en glede og verdi for alle deltagere. Jeg er medlem av noen (jobb-faglige)nettverk hvor nettopp deling av felles interesser virker som rent energi-påfyll.

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig hyggeligt. Min tid er for presset til at deltage i sådan noget, men der kommer nok en dag.

  SvarSlet