onsdag den 11. juni 2014

Tallinn - Estland del 4

 Tallinn er en meget flot velbevaret by med bymur, snævre gyder, porte, dunkle gennemgange og mange turistbutikker med hør, strik og uld.
 Her en baggård med mange kunstnerbutikker og en dejlig café.
 Moderne strik i butikken Naiive - design ved Liina Viira
Stribede leggings - en overvejelse værd?

Tallinn rummer også et nyt og spændende kvarter, Rotermanni. Det er gamle industri-bygninger, som er ombygget, og der er bygget til og bygget nyt - et spændende område.Vi havde en dansktalende guide, Anneli som har arbejdet på Det danske Kulturinstitut viste os rundt i byen og fortale om byens historie.

Okkupations-museet fortæller landets dramatiske historie under 2 verdenskrig og i Sovjettiden. Efterladte kufferter - et symbol de mange mennesker, som blev deporteret.

Det er tid til afgang. En dejlig uge er til ende med et fantastisk hold af strikkere.
Læs mere hos Merete, LisbethChristine og Hanne
Til september er der en tur mere, og der er 3 ledige pladser, så du kan nå det endnu.

7 kommentarer:

 1. Tak for turen. Det har været så spændende at læse. Sikke meget I har oplevet.

  SvarSlet
 2. Tak for en helt forrygende rundvisning, Bodil, hvor er der meget interessant at opleve :-) Når nu man ikke selv lige kan komme med, er det dejligt at kunne læse dine spændende og detaljerige indlæg :-) Tror nu, man skal have meget lange og meget slanke ben for at de stribede leggings er pæne ;-) Men det har du vel egentlig? :-)
  De kufferter har en meget sigende og gribende symbolik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, du vil kunne bære dem, og jeg tager gerne et par med hjem til dig i september :-)

   Slet
 3. Spændende at læse om jeres tur til Talinn. Det ser ud til at være en virkelig hyggelig by - og guf for alle strikkere :o) Jeg stemmer for at Lene skal have et par leggins til september ;o)

  SvarSlet
 4. Kære Bodil. Tusind tak for den dejlige og fyldestgørende beretning af vores spændende tur. Jeg videregiver den straks til min mand, så han kan få et mere samlet overblik over turen. Og jeg er faktisk sikker på, at han synes det alt sammen lyder og ser spændende ud ;-)
  Endnu engang tak for en dejlig tur. Det kan varmt anbefales at melde sig til turen i september.

  SvarSlet
 5. Ja tak for en forrygende tur. Det kan kun varmt anbefales at tage med til september. Det var fantastisk spændende at opleve Estlands historie gennem deres håndværk, men også fantastisk at være på ferie med andre garnnørder. Alle forstod at man lige skulle være færdig med en pind, eller at man kunne bruge l a n g tid til at gramse og se på garn/strik. Håber vi får mulighed for andre ture.... God sommer til alle.

  SvarSlet
 6. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a
  few of your ideas!!

  Here is my homepage: black mold removal

  SvarSlet