lørdag den 19. september 2015

Bindifestival Færøerne 2016

Bindifestival på Færøerne - april 2016Strikkefestival i Fuglafjørdur 14. - 16. april 2016
Der er igen strikkefestival i Fuglefjord på Færøerne, og selv om der er længe til, så er det nu, man skal sørge for en flybillet. Atlantic Airways har fundet ud af, at der sker noget i den uge, og priserne er steget.
Jeg vil gerne igen arrangere en tur, hvis der er interesse for det.
Læs mere om de få informationer, der er på hjemmesiden her.
Men ellers kan man læse mit indlæg om turen 2015
Det er en meget stor oplevelse at opleve en strikkefestival på Færøerne
Vi flyver mandag d. 11. april. Jeg har fået en pris på en gruppebillet til 2529 kr pr person ( fra Kastrup) men man kan også selv booke en billet på nettet, og det er pt. billigere for dem, der kommer først.. Man kan flyve fra Kastrup, fra Billund og sejle fra Hirtshals.


Vi har to overnatninger i Torshavn, og jeg arbejder på 1-2 fællesoplevelser. Ellers er der tid på egen hånd til at udforske byen og området.
Onsdag sidst på dagen kører vi til Fuglafjørdur, hvor vi bor på B&B i DB eller ENK.vær.
 Et armbånd som giver adgang til strikkecafe, en valgfri workshop, foredrag, vandreture med guide og frokost i de 3 dage + gallafesten er indeholdt i det samlede beløb. Et armbånd koster 1800 kr. (det er steget i forhold til sidste år)
Man kan selv tilkøbe flere workshops fra hjemmesiden.
Det anbefales at bruge en hel eller en halv dag til at se på omgivelserne. Klaksvik ligger 16 km borte og der går lokale busser. Færingerne er utroligt gæstfrie og viser gerne deres land frem


Man tilmelder sig ved at sende en mail til bodil@madam-munch.dk med navn og adresse. Angiv om I ønsker dobbelt værelse eller enkeltværelse, og om du vil have en gruppebillet til flyet.
Derefter indbetales et depositum på 1500 kr. på kontonummer  6113 0008317283  eller via mobile pay 31525435. Man er tilmeldt, når jeg har modtaget depositum.
Pladserne fyldes op i den rækkefølge, jeg modtager jeres mails.   .

Pris for 6 overnatninger, morgenmad og 4 gange aftensmad,  måske et par fællesoplevelser i Torshavn, bus fra Torshavn til Fuglafjørdur og retur, deltagelse i strikkefestivalen, frokost og gallamiddag beløber sig til 5600 kr. Dertil kommer en flybillet.
Der kan kommer udgifter til flere workshops og bus fra og til lufthavn, da vi sikkert ikke ankommer og afrejser på samme tidspunkt.
Tillæg for enkeltværelse er 1500 kr

3 kommentarer:

  1. Uhh det lyder spændende … OG fristende ;o)

    SvarSlet
  2. Meget fristende....i tænkeboks.

    SvarSlet
  3. Hej det var länge sedan jag var här och hälsade på . Många intressanta och fina inlägg och denna resan är som sagt klart frestande :) hoppas att allt är bra och Happy knitting !

    SvarSlet