tirsdag den 1. september 2015

MIT værksted

Så er jeg flyttet ind! Mange måneders forventning, forestillinger og drømme er nu en realitet, og jeg har fået mit værksted.
Et sted, hvor jeg kan have alle mine uldne sager samlet, et sted, hvor jeg befinder mig godt og kan lade kreativiteten spire, et sted, hvor jeg kan samle andre med samme interesse, et sted til kurser, besøg og meget mere. Det er aldrig for sent at udleve en drøm.
Alle mine strikkebøger står nu på fine hylder med god plads imellem, og jeg har nydt at sidde og sortere i dem og stille dem op efter en bestemt orden.
Til højre ses Yaku-garnet, som jeg bruger i mine baby- og børneopskrifter.
Strikkekits til sjaler og tørklæder og pulsvarmere har nu god plads og er nemt at finde, når noget skal pakkes, og så har jeg en hylde med Rowan Felted Tweed - ja bare et lille udvalg, men så lækkert et garn.Dette gamle chatol har jeg fået af min mor, Egentligt vidste jeg slet ikke, at det stammede fra hendes familie, da det altid var min far som brugte det og opbevarede sin tegnebog i midterskabet. Det var børnefri zone, da jeg var lille. 
Det er lavet i 1850erne og har tilhørt min oldemor. Min mor var klar til at forære det bort, når værkstedet blev færdigt, og det står smukt til rummet.

Jeg har 3 borde, som kan trækkes ud med en plade i hver side, så vi kan være mange.

I aften var der så første mødegang i Gjern Strikkeforum og det er den dato, jeg har arbejdet hen imod og som håndværkerne har haft som deadline.
Helt færdig blev vi så ikke, men det sidste kommer, og vi kunne være der. 28 damer mødte frem, og det var et dejligt fremmøde.

Der var naturligvis kaffe og kage.

Jeg fik mange kreative gaver, og de vil fremover pynte i værkstedet og inspirere andre.
Jeg vil ikke have faste åbningstider, men alle er velkomne til at kontakte mig på 31525435 for at aftale et besøg. Strikkegrupper er også meget velkomne, og til hvert arrangement kan aftales særlige vilkår. I det hele taget vil jeg meget gerne have besøg.
Jeg skal også i gang med at arrangere kurser. Jeg har et kursus i kalenderen, og det er forlængst udsolgt (7. nov. Sidsel Sangild)
Kort sagt så håber jeg, at mit nye værksted bliver til stor inspiration både for mig og mange andre.

22 kommentarer:

 1. Very nice Bodil, I wish you good luck with the reality off your dream

  SvarSlet
 2. Mange tak for en hyggelig aften i dit nye værksted, jeg glæder mig til at komme til Strikkeforum i dit værksted.

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye værksted. Hvor ser det flot ud.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med de nye omgivelser. Det ser ud til at være alle besværligheder værd. Det kunne være sjovt at komme forbi en gang.

  SvarSlet
 5. Først et kæmpe tillykke med de nye omgivelse. Og sikke nogen omgivelser, er det ikke sådan et rum vi alle drømmer om? Det tror jeg. Det kunne være sjovt at kommer over og besøge dig en dag

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit nye værksted. Det ser lækkert ud. Håber du får stor fornøjelse af det.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med dit nye kreative åndehul 😊
  Dejligt du udlever dine drømme.

  SvarSlet
 8. Tillykke med dit nye værksted - det ser dejligt ud.

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med dit nye værksted, hvor ser det lækkert og spændende ud. Jeg er sikker på, at det bliver til stor glæde og inspiration for dig og alle dine besøgende. Glæder mig til at følge dig her på bloggen.

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med dit nye værksted Bodil.Håber en dag at få det at se.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med dit fantastiske værksted. Glæder mig til at se det :-)

  SvarSlet
 12. Tillykke med dit dejlige værksted. Glæder mig til engang at komme på kursus.

  SvarSlet
 13. Det ser bare så inspirerendeindbydendevidunderligt ud! Tillykke med resultatet af mange måneders slid. Må du få mange skønne timer i godt selskab i de dejlige omgivelser.
  Jeg glæder mig til der bliver en god anledning til at se dit lille himmerige.

  SvarSlet
 14. Uha, som det dog ser dejligt ud. Jeg ønsker dig dejlige dage på dit nye domæne ;-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med værkstedet - hvor ser det lyst og indbydende ud! Kan snildt forstille mig de mange dejlige stunder, besøg, kurser osv osv du kommer til at ha her!! God fornøjelse til dig og alle strikkerne - håber jeg en dag kommer forbi og at vi ses på Fanø :-)

  SvarSlet
 16. Sikke et skønt og lyst værksted - stort til lykke med det. Det ser vældig indbydende ud - med en dejlig indretning. Et skønt smukt chartol!

  SvarSlet
 17. Ih Bodil - tillykke, tillykke - hvor er det blevet et smukt og skønt sted - jeg vidste det :-) Nej, det er sandelig aldrig for sent at realisere nogle af de drømme man går rundt med og intet er mere livsbekræftende og interessant end at møde mennesker, der tør gøre det - jeg skal love for, at du er blevet en travl kvinde efter du er holdt op med at arbejde :-) Det er så stærkt gået :-) Det chatol er en pryd for værkstedet - dejligt at få sådan en gave - mon ikke din mor også nyder værkstedet lige så meget som dig :-)
  Jeg føler mig sikker på, at min vej nok skal falde forbi på et tidspunkt - rigtig god fornøjelse med det hele :-)

  SvarSlet
 18. Tillykke med dit fine, smukke værksted. Jeg er sikker på at er både hjerte- og husrum i rigelige mængder. Dit chatol er så flot, og dejligt med et gammelt arvestykke.

  Jeg vil glæde måg til at lægge vejen forbi.

  SvarSlet
 19. Gratulerer så mye med ditt fine verksted.Tenker med glede tilbake på den fantastiske tur vi hadde til Estland i 2014 :-)))

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 21. Hjertelig tillykke med dit fine sted. Nej det er heldigvis aldrig for sent at realisere sine drømme. Hvor er det et smukt sted. Jeg er sikker på, at det vil blive et meget brugt sted. Her kan din kreativitet rigtig folde sig ud til glæde for dig og os andre.

  SvarSlet
 22. Dejligt værksted tillykke med det :-)

  SvarSlet