fredag den 19. august 2011

En gratis billet

Jeg var for optimistisk, da jeg planlagde mine mange deltagelser i diverse strikkearrangementer her i sensommeren. Hverdagen er trådt ind over, og jeg må give afkald på en aften med Vivian Høgsbro på Silkeborg Museum nu på mandag kl. 19.
Hvis du vil overtage min billet, skal du bare melde tilbage her på bloggen, så sender eller scanner jeg billetten ind til den, som kommer først.

Jeg har strikket dette lille sæt i Flower Bed og Mohair fra Canard. Det kommer i gavekassen til senere brug.

Jeg har længe haft kik på zigzag top af Marianne Isager, og for at varme op til kurset næste weekend er jeg startet på blusen, men ikke i original garnet. Jeg har brugt en hør/bomuld blanding sammen med noget cashmere fra garnudsalg. dk. Det bliver meget blødt og lækkert, og det bliver vel sommer til næste år igen, hvor den kan bruges.

6 kommentarer:

 1. Ja det sker desværre nogle gange at vores optimistiske syn på døgnets mange timer, lister ind bagfra og snyder os. Det er et rigtig fint tilbud du giver, og jeg håber du finder en der har glæde af tilbuddet.

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne overtage billetten. Det kan jo alt sammen blive for meget. Kontakt mig på be@skanderborg-gym.dk

  SvarSlet
 3. Så er det jo godt billetten kan overdrages til en anden :-)
  Sikken et smukt lille sæt i Noro Flower Bed - har du selv designet eller er der en opskrift? Det er da alletiders gaveide :-)
  Zig-Zag bliver skøn i de fine koralfarver - sammensætningen af hør/bomuld/cashmere er vist ikke "helt ringe" som vi siger her nordpå ;-)

  SvarSlet
 4. Sættet i Noro Flower Bed kan købes på Fanøfestivalen hos Lisbetz' ( hun har en bod sammen med Lotte Kjær) til 185 kr i en færdigpakke med garn og opskrift.

  SvarSlet
 5. Skulle gjerne hatt mulighet, men dessverre er timeplanen full, (og reisekassen tom). Lekkert garn du har på pinnene.

  SvarSlet
 6. Såg att du varit och hälsat på hos mig . Tack för din snälla kommentar:)Jag är mycket förtjust i Marianne Isager och har börjat på en tröja "Rice Fields" för länge sedan (mars 2010) det är nog dags att göra klart den......

  SvarSlet