mandag den 28. november 2011

Mere strikketeknik

Jeg har lavet 2 videoer mere med strikketeknik. En med splejsning af garn, som man bruger til et sjal som dette. I den anden viser jeg, hvordan man begynder på at strikke rundt med magic loop. Jeg viser det på et par børnestrømper, men det kunne lige så godt være begyndelsen på et sjal, hvor der så kun er 9 masker.
Det ses på siden STRIKKETEKNIK, så er det nemmere at finde frem til ved en anden lejlighed. Jeg modtager gerne konstruktiv kritik. Min mand synes ikke det hele er lige logisk, men der er så meget mænd ikke forstår sig på......

Jeg fik de søde stjerne af Trine foldet af stofstrimler. Hvis du vil prøve, kan du se teknikken hos Julie Legarth

7 kommentarer:

 1. Tusind tusind tak for dine videoer!!! Og for at dele dine teknikker - det betyder så meget når man sidder og skal finde ud af ting selv!!

  SvarSlet
 2. Tak for de fine nye videoer . De virker ganske logiske :-)

  SvarSlet
 3. Tak for de fine videoer. Du er rigtig god til at forklare og vise det så man ikke er i tvivl når man skal strikke sjaler.

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig fine videoer - meget lærerige. Hvis du påtænker at lave flere, ville et være meget brugbart at høre hvordan du holder trådene hver for sig. Jeg synes det er meget svært - efter 2 masker filtrer de sig ind i hinanden og jeg må sidde og trække dem hver for sig - og så tager det jo lidt lang tid at strikke sådan et sjal.....

  SvarSlet
 5. Hej Mie
  Jeg har fået flere opfordringer om at vise hvordan man holder garnet, så det vil jeg gerne prøve at lave en video med.

  SvarSlet
 6. Tak for dine fine og letforståelige filmklip med strikketeknik. Det er bare super!

  SvarSlet
 7. Hej
  Nogle meget gode og lærerige videoer, du har lavet.Tak for det

  SvarSlet