fredag den 16. september 2011

Portrætter


Jeg er meget fascineret af børnetegninger. De er fantasifulde og umiddelbare, og det giver stor glæde at se på dem. Børnene i 0. klasse har lavet selvportrætter, og læreren har sat rammerne. 2-3 farver må man vælge til sit portræt.

Her en anden farveholdning.

Det næste portræt er af min søn, som optræder i Kattegatcentret for Verdens Naturfonden. Han havde 2 andre dansere med i forestillingen, som var fantastisk farvestrålende.

Det sidste billede er Britt-Marie Christoffersson, som jeg skal på kursus hos på søndag. Hende stiftede jeg for første gang bekendtskab med i 2009, da der var en udstilling på Silkeborg Museum.
Sjældent er jeg blevet så fascineret af en udstilling, og hendes bog, der efterfølgende er udkommet, er til stor inspiration. Det er det 3. gang jeg tilmelder mig et af hendes kurser, men først gang jeg får en plads, så jeg glæder mig rigtigt meget.

2 kommentarer:

 1. Sikke skønne tegninger. Jeg har også beskæftiget mig en del med børnetegninger, da jeg engang gik op i den psykologiske analyse af dem.
  Han er spændende, din søn. Rart at få glimt af hans fantastiske bemaling engang imellem.
  Britt Marie for mig i morgen. Spændende!

  SvarSlet
 2. Ej, er Tore din søn.....ham kender jeg til, da jeg har bevæget mig i gymnastikkens verden i mange mange år...han er bare fantastisk dygtig!!!
  Ha´ en dejlig weeekend.
  Mvh
  Trine

  SvarSlet