søndag den 4. september 2011

Zigzag-blusen er færdig, og jeg er meget tilfreds med den. Jeg har haft den på i dag, og den er yderst behagelig. Den er strikket på p3½ i en garnblanding af hør/bomuld ( 2 tråde) og en cashmir blanding (også 2 tråde) fra Garnudsalg.Opskriften findes i Strik a la Carte af Marianne Isager.

Halskæden måtte jeg købe, den vil blive flot til efterårets bluser. Farverne er meget smukkere i virkeligheden, men jeg kunne slet ikke få dem frem på mit kamera.

Jeg var ellers træt at Camomille, i hvert fald når den skal strikkes. Men jeg manglede noget TV-strik og ved synet af det lækre Mohairgarn fra Canard måtte jeg bare i gang igen. Den anden tråd er silke/merino fra Duo. Mere lækkert bliver det vist ikke.
Men jeg skal i gang med at forberede 2 gange workshop næste weekend i Tind. Tema er Strik a la Christel Syeyfarth.
 Min mor skal med og vise, hvordan man monterer et af de store sjaler. Hun bliver færdig med bon-bonsjalet, så kun kanten står tilbage.

6 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot, din Zig-zag, og det ser også ud til at blive en lækker Camomille.
  Jeg så godt den smukke halskæde i nyhedsbrevet fra Tind. Jeg kan godt forstå, du ikke ku lade være med at købe den.

  SvarSlet
 2. Vesten ble veldig flott. - Camomille har jeg på listen over arbeider jeg har som mål å prøve meg på i løpet av vinteren, og like imponert hver gang jeg ser det ferdig.

  SvarSlet
 3. Den er superflot og i en skøn farve:-)

  SvarSlet
 4. Den er meget smuk, din zig-zag! Skøn, skøn farve!

  SvarSlet
 5. Meget smuk zig-zag, den er bare en klassiker, ligesom Sukkertrøjen. Og din Camomille ser lækker ud, har lige startet min første op.

  SvarSlet
 6. Super dejlig farve din zig-zag har. Jeg er også ved at strikke den, strikke den i Havblik og en ukendt garn, glæder mig til den bliver færdig.

  VH.

  Iben

  SvarSlet